Na. Sikerult megint elhanyagolnom az irast, most mar meg se igerem, hogy majd erre odafigyelek. A problema az, hogy valamivel mindig foglalkoznom kell - nem ritkan azzal a sz@rral ami omlik be Magyarorszagrol. Tehat en is udvozlom innen a BOP es Centum parkolo osszes munkatarsat, jo egeszseget nekik is. Peldaul.

Aztan nem egyszer van bennem nap kozben, hogy na majd errol arrol irok, csak aztan mindig elmarad, estere meg mar annyira nincs kedvem semmihez, hogy csak na. Raadasul amiota asszonykam is munkaba allt, azota fordult egyet a vilag, olyan dolgokkal kell szembeneznunk, amivel eddig soha, es az ember ilyen helyzetekben megtanulja ertekelni a nagymamakat. Na de egy kozerdeku kozlemeny: ez egy enblog. Lehet hogy egyszer el fogom vinni egy masik iranyba, egyenlore meg nem, azert irogatok, hogy ha valaki kulfoldre menne, akkor mire szamitson, mire keszuljon. Koszonom a figyelmet.

A szilvesztert akartam leirni, ami ugyan nem volt fergeteges, de szamomra asszem egy ideig emlekezetes marad. Regota nem volt olyan, hogy 'masokkal' jojjunk ossze, mindig valamelyik nagymamanal voltunk altalaban, a reszegedos szilvesztereknek a legenykorral vege lett. Most viszont azokat az embereket akik jelentenek valami athivtuk es igy egymas kozott beszelgetve, rohogve es egy orbitalis tuzijatekkal zartuk az evet. Tuzijatekot amugy barhol, a Tescotol kezdve a sarki ABC-ig barhol lehetett venni, mar kb 3-4 hettel szilveszter elott. Igy egy kisebb keszletett halmoztunk fel. Meg elokerult a helium party szett is. De hogy kik voltak ott? Volt egy szlovak-szlovak lany es a roman-magyar ismeroseink. Innetol kezdve angolul beszelgettunk, es bevallom oszinten soha nem gondoltam volna hogy ilyen emberekkel fogok valaha egyutt unnepelni valamit, barmit.

A bejegyzés trackback címe:

https://omni.blog.hu/api/trackback/id/tr181765525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása