omni 2009.09.04. 11:48

Pentek

Eldontottem, hogy ma ez egy olyan nap, amikor nem kell dolgozni. Tobb okom is volt, hogy igy hatarozzak:

- esik az eso
- nehezen ebredtem
- pentek van
- esik az eso.

Gondolom mindenkit sikerult remek ervelesemmel meggyoznom. Este majd ugyis lesz munka, az elmegy Overtimeba, az jo lesz, most meg ugy csinalok mintha dolgoznek. Eddig jol haladok.

Eddig Ubuntu Linux 8.10-et hasznaltam / hasznalok. Egyszer mar neki futtotam a 9-nek, lassan egy fel eve, de olyan otvar  volt hogy lezuztam. Viszont egyre kevesebb csomag jon ki a 8-ra igy teszek meg egy kiserletet a 9-re. Bizakodom, mert csinaltam sajat kernelt, firefoxot, ilyeneket, es eleg jo lett a gep teljesitmenye, talan ha kigyalulom a dzsuvat a 9bol abbol is lehet valami hasznalhatot csinalni. Egyenlore a VirtualBoxba telepul, aztan ha jo meg minden akkor atrantom a ceges laptopra. Nagyon pozitiv lenne ha mar kijonne a 2.6.31 kernel mert hiaba csinalgatok folyamatosan ujat van egy WiFi bug, ami valahogy nem akar kijavulni. Stupid intel wifi...

De akkor mar valami aktualisat is irok: elmaradnak a valasztasok. Huuuuuhaa. Tortent ugyanis, hogy a koztarsasagi elnok elcseszte. Hat ez van. Mit csinalnak erre a csehek? alkotmanyt akarnak modositani. Tehat lesznek valasztasok, en azon se csodalkoznek ha az eredeti idopontban lenne, csak most lehet hogy megse. Erdekesek ezek valahogy. Persze vannak botranyok is, meg nyomoznak is amiatt, de azert valahogy minden sz@rbol kivagjak magukat. Gondoljunk csak a StarWars sorozatra, ami ugy nezett ki hogy Magyarorszagon lesz forgatva, aztan megse, mert a csehek ratettek egy lapattal megy Pragaba a forgatas.

A felesegem meg volt otthon. O is atelte azt amit en anno, hogy hazament de mint valami kivulallo latta a dolgokat. Nem volt mar otthon valahogy. No most ennyire vagyok kepes, elnezest kerek, igerem a kovetkezo bejegyzes ertelmesebb lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://omni.blog.hu/api/trackback/id/tr851359657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása